Răspuns :
salut!
13+(5-x)+9=47
13+(5-x)=47-9
13+(5-x)=38
5-x=38-13
5-x=25
-x=25-5
-x=20
x=-20
13+(5-x)+9=47
13+(5-x)=47-9
13+(5-x)=38
5-x=38-13
5-x=25
-x=25-5
-x=20
x=-20
Răspuns:
13+(5-X)+9=47
13+(5-X)=47-9
13+(5-X)=38
5-X=38-13
5-X=25
-X=25-5
-X= 20 /×(-1)
X= - 20
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.