Răspuns :
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
stim din ipoteza ca legea este asociativa
atunci
(1*2) *3*(4*5*...*2020)=a*3*b
a*3 = cf punctuli b) = (a-3)(3-3)+3=3
si
3*b= (3-3) (b-3)+3=3
atunci
a*3*b=(a*3)*b=3*b=3
extra
rezolvare cf indicatiilor de la Barem din anii cand apareau indicatii clare la barem; la aceasta , mai scurta, apar si astazi; verifica bareme de la subiecte reale date!!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.