Răspuns :
Răspuns:
10/3
Explicație pas cu pas:
observam ca f(x)=(x-1)²+3≥3>0 , ∀x∈R , deci si pe [0;1]⊂R
deci nu avem nici un fel de complicatii cu verificari de intersectie cu Ox
∫(x²-2x+4)dx de la 0 la 1=
(x³/3-x²+4x) de la 0 la 1=1/3-1+4-(0-0=0)=3+1/3=10/3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.