Răspuns :
Răspuns:
0.25a² - 2ab + 4b² = (0,5a)² - 2ab + (2b)² = (0,5a - 2b)²
- (a - b)² = a² - 2ab + b²
- (a + b)² = a² + 2ab + b²
[tex]0.25a {}^{2} - 2ab + 4b ^{2} \\ \frac{1}{4} a - 2ab + 4b^{2} \\ (\frac{1}{2} a - 2b) {}^{2} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.