Răspuns :
din a:b= 5 rest2
a= 5×b+2 si vom inlocui pe a din prima relatie
5b+2+b=602
6b+2=602
6b=602-2
6b=600
b=600:6
b=100
a=5×100+2
a=502
a+b=602
a÷b=5 rest 2 => a=5b +2
inlocuim in adunare:
5b+2+b=602
6b+2=602
6b=602-2
6b=600
b=100
a=5×100+2
a=502
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.