Răspuns :
Răspuns:
{[(a×4)-(96÷6)]÷8+38}÷7=6
[(a×4)-16]÷8+38=42
(a×4)-16=32
a×4=48
a=12
{ [ ( x * 4 ) - 16 ] : 8 + 38 } : 7 = 6
[ ( 4x - 16 ) : 8 + 38 ] : 7 = 6 / * 7
[ ( 4x - 16 ) : 8 + 38 ] = 42 / - 38
[ ( 4x - 16 ) : 8 ] = 4 / * 8
4x - 16 = 32 / + 16
4x = 48 / : 4
x = 12
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.