Răspuns :
5 - 3 + 4 - 8 = 2 + 4 - 8 = 6 - 8 = - 2
- 1 + 4 - 6 - 9 = 3 - 6 - 9 = - 3 - 9 = - 12
5 - 3 + 7 + 7 = 2 + 7 + 7 = 9 + 7 = 16
- 7 + 2 - 9 - 2 = - 5 - 9 - 2 = - 14 - 2 = - 16
5 - 1 + 5 - 7 = 4 + 5 - 7 = 9 - 7 = 2
- 3 + 4 - 3 + 2 = 1 - 3 + 2 = - 2 + 2 = 0
4 - 6 + 7 - 9 = - 2 + 7 - 9 = 5 - 9 = - 4
- 8 - 9 + 7 - 2 = - 17 + 7 - 2 = - 10 - 2 = - 12
2 + 0 - 4 - 12 = 2 - 4 - 12 = - 2 - 12 = - 14
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.