Răspuns :
a - 2 / 3 = 1 / 3 -> a se amplifică cu 3 pentru a avea același numitor cu ceilalți termeni.
3a / 3 - 2 / 3 = 1 / 3 / + 2 / 3
3a / 3 = 3 / 3 / : 3 / 3
a = 1
Sau se poate să nu mai scrii numitorii și îți dă la fel!
3a - 2 = 1 / + 2
3a = 3 / : 3
a = 1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.