Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[ 7 × 8 - ( - 10 ) ] : 6 + ( - 6) = 5
= ( 56 + 10 ) : 6 - 6 =
= 66 : 6 - 6 =
= 11 - 6 =
= 5
_____________________________
- ( - 10 ) = + 10
+ ( - 6) = - 6
-> am subliniat ordinea efectuarii operatiilor
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.