Răspuns :
Răspuns:
x + 92 = y => x = y - 92
y + 204 = 3x
y + 204 = 3(y - 92)
y + 204 = 3y - 276
y - 3y = - 276 - 204
- 2y = -480
y = 240
x = 240 - 92
x = 148
a,b=nr. căutate
a+92=b
b+204=3a
a+92+204=3a/-a
296=2a
a=148
b=148+92
b=240
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.