Răspuns :
a + b + c = 87
a = 29
b = 7 + a = 7 + 29 = 36
29 + 36 + c = 87
65 + c = 87 / - 65
c = 22
Explicație pas cu pas:
a+b+c=87
a=29
b=29+7
29+29+7+c=87 (i-am înlocuit pe a și b în prima relație)
65+c=87
c=87-65
c=22
Sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.