Răspuns :
Explicație pas cu pas:
1,(6)÷(3-5/3)=
- Transformam
1,(6)=16-1/9=15/9(simplificat prin 3)=5/3
2.Inlocuim in problema
5/3÷(3/1-5/3)=
5/3÷(amplificam pe 3 prin 3-5/3)=
5/3÷(9/3-5/3)=
5/3÷4/3=
5/3 • 3/4=15/12 (simplificat prin 3)
=5/4
Sper ca te - am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.