Răspuns :
8+3•[(39-48:6+22+2):5]=
8+3•[(39-8+22+2):5]=
8+3•[(31+22+2):5]=
8+3•(55:5)=
8+3•11=
8+33=41
8+3•[(39-8+22+2):5]=
8+3•[(31+22+2):5]=
8+3•(55:5)=
8+3•11=
8+33=41
Explicație pas cu pas:
8+3×[(39-48:6+22+2)÷5]=
=8+3×[(39-8+22+2)÷5]=
=8+3×(55÷5)=
=8+3×11=
=8+33=
=41
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.