Răspuns :
Răspuns:
2x - 3 = - 2
2x = - 2 + 3
2x = - 1
x =
[tex] \frac{ - 1}{2} [/tex]
2x - 3 = - 1
2x = - 1 + 3
2x = - 2
x = 2/:2 = 1
2x + 3 = 0
2x = 0 - 3
2x = - 3
x =
[tex] \frac{ - 3}{2} [/tex]
2x + 3 = 1
2x = 1 - 3
2x = - 2
x = - 2/:2 = - 1
2x - 3 = 2
2x = 2 + 3
2x = 5
x =
[tex] \frac{5}{2} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.