Răspuns :
[tex]notam \: cu \: a \: b \: si \: c \: cele \: 3 \: numere \\ a + b + c = 2 \\ a + c = b(inlocuim \: in \: prima \: relatie) \\ a - c = - 7 \\ \\ b + b = 2 \\ 2b = 2 = > b = 2 \div 2 = 1 \\ \\ a + c = 1 \\ a - c = - 7 \\ adunam \: cele \: doua \: relatii \\ 2a = - 6 = > a = - 6 \div 2 = - 3 \\ \\ a + c = 1 \\ - 3 + c = 1 = > c = 1 + 3 = 4 \\ \\ deci \: a = - 3 \: \\ \: \: \: \: \: \: \: \: \: b = 1 \\ \: \: \: \: \: \: \: \: \: c = 4[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.