Răspuns :
[tex]a=(-2)^{3} * (5-(-7)) = (-8) * (5+7)=(-8)*12= -96[/tex]
[tex]b= (-2)(-7)-(-6):(2-3)=14-(-6):(-1)=14-6=8[/tex]
[tex]c=-5*(3-2*(4-6)= -5*(3-2*(-2))=-5*(3+4)=-5*7=-35[/tex]
[tex]d=-3^{3} *(3-(+9))=-9*(3-9)=-9*(-6)=54[/tex]
p= numarul numerelor negative / numarul numerelor = 2/4=1/2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.