Răspuns :
Răspuns:
1. f(x) =3x+1
Dacă A(1;y)€Gf ==> f(1)=3×1+1=y ==> 3+1=y ==> y=4
2. f(x) =2x-3
Dacă A(x;-5)€Gf ==> f(x)=2x-3=-5 ==> 2x=-2 ==> x=-1
3. f(x) =ax+1
Dacă A (-1;-1)€Gf ==> f(-1)=a×(-1)+1=-1 ==> - a=-2 ==> a=2
Scuze că am reușit să fac doar atât, dar nu prea am avut timp.
Explicație pas cu pas:
1. A(1;y)
1 este x și y este f(x) și înlocuiești în funcție.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.