👤

f(x)=-6x-3 si g(x)=6x+3​

Răspuns :

Ox + Gf => f (x) = 0

- 6x - 3 = 0

- 6x = 3

x = - 3 / 6 = - 1 / 2 = - 0,5

Oy + Gf => f (0) = - 6 * 0 - 3

0 - 3 = - 3

Ox + Gf => g (x) = 0

x = - 3

Oy + Gf => g (0) = - 3

Succes!

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari