👤

sa se calculeze: [1+(5×7)-(2×15):2×(2×8-15)÷[3÷(1+14÷7)+2]=​

Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

[1+(5x7)-(2x15):2x(2x8-15):[3:(1+14:7)+2]=

[1+35-30:2x(16-15):[3:(1+2)+2]=

[1+35-15x1]:(3:3+2)]=

[1+35-15:(1+2)]=

(1+35-15:3)=

36-5=

31

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari