Răspuns :
Răspuns:
=12,25+1,2·[11+1,1·(6,5+2·0,05)]=
12,25+1,2·[11+1,1·(6,5+0,1)]=
12,25+1,2·(11+1,1·6,6)=
12,25+1,2·(11+7,26)=
12,25+1,2·18,26=
12,25+21,912=34,162
=12,25+1,2·[11+1,1·(6,5+2·0,05)]=
12,25+1,2·[11+1,1·(6,5+0,1)]=
12,25+1,2·(11+1,1·6,6)=
12,25+1,2·(11+7,26)=
12,25+1,2·18,26=
12,25+21,912=34,162
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.