Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3 5/6:1 11/12=23/6:23/12=23/6*12/23=2
Răspuns:
[tex]3\frac{5}{6} :1\frac{11}{12} =\frac{3*6+5}{6}:\frac{1*12+11}{12} =\frac{23}{6} :\frac{23}{12} =\frac{23}{6} *\frac{12}{23} =2[/tex]
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.