Răspuns :
a=3
b=11
c=2
_______
a+b-c= 3+11-2=14-2=12
a+b+c=3+11+2=14+2=16
b-a-c= 11-3-2=8-2=6
b+c-a= 11+2-3=13-3=10
(a+b)-(b+c)= ( 3+11)-(11+2)= 14-13=1
a+b-c=3+11-2=12
a+b+c=3+11+2=16
b-a-c=11-3-2=6
b+c+a=11+2+3=16
b-a+c=11-3+2=10
(a+b)-(b+c)=(3+11)-(11+2)=14-13=1
a+b+c=3+11+2=16
b-a-c=11-3-2=6
b+c+a=11+2+3=16
b-a+c=11-3+2=10
(a+b)-(b+c)=(3+11)-(11+2)=14-13=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.