Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(48:x+12:3+113):3=41
(48:x+4+113):3=41
(48:x+117):3=41
(48:x+117)=123
48:x=6
x=48:6
x=8
Răspuns:
(48:x+12:3+113):3=41
(48:x+4+113):3=41
(48:x+117):3=41
(48:x+117)=41×3
(48:x+117)=123
48:x=123-117
48:x=6
x=48:6
x=8
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.