Răspuns :
Răspuns:
1 000 ÷ 100 × [ 1 000 000 - ( 315 × 65 ÷ 75 + 680 × 509 + 653 607) ]
= 1 000 ÷ 100 × [ 1 000 000 - ( 20 475 ÷ 75 + 346 120 + 653 607) ]
= 1 000 ÷ 100 × [ 1 000 000 - ( 273 + 346 120 + 653 607) ]
= 1 000 ÷ 100 × [ 1 000 000 - ( 346 393 + 653 607) ]
= 1 000 ÷ 100 × (1 000 000 - 1 000 000)
= 1 000 ÷ 100 × 0
= 0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.