Răspuns :
6(x-4)-3x=6-x
6x-24-3x=6-x
6x-3x+x=6+24
4x=30
x=30/4
x=15/2
6x-24-3x=6-x
6x-3x+x=6+24
4x=30
x=30/4
x=15/2
[tex]\it 6(x-4)-3x=6-x \Rightarrow 6x-24-3x=6-x \Rightarrow 6x-3x+x= 6+24 \Rightarrow \\ \\ \Rightarrow 4x=30 \Rightarrow x=\dfrac{30^{(2}}{4}=\dfrac{15}{2}=7,5[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.