Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]f(x) = 4 - 2x \\ f( - 2) = 4 - 2 \times ( - 2) = 4 + 4 = 8 \\ f(3) = 4 - 2 \times 3 = 4 - 6 = - 2 \\ f( - 2) - f(3) = 8 - ( - 2) = 8 + 2 = 10[/tex]
Răspuns:
f(-2) - f(3) = 10
Explicație pas cu pas:
f:R--> R f(x) = 4-2x
f(-2) - f(3) = ?
f(-2) = 4 - 2 ·(-2) = 4 + 4 = 8
f(-2) = 8
f(3) = 4 - 2·3 = 4-6 = -2
f(3) = -2
f(-2) - f(3) = 8 - (-2) = 8 + 2 = 10
f(-2) - f(3) = 10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.