Răspuns :
x²+y²-6x+4y+13=0
x²-6x+9+y²+4y+4=0
(x-3)²+(y+2)²=0
(x-)²>- minus sub semnul mai mare 0
(y+2)²>- minus sub semnul mai mare 0
(x-3)²+(y+2)²>- minus sub semnul mai mare 0
Dar:(x-3)²+(y+2)²= 0= > {x-3=0 = > { x=3
{ y+2=0 {y=-2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.