👤

3x-4(2x-1)+3x-2=4x-5
Repede va rog


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

3x - 8x + 4 + 3x - 2 = 4x - 5

- 2x - 4x = - 5 - 2

- 6x = - 7

x = 7/6

3x - 4(2x-1) + 3x - 2 = 4x - 5

3x - 8x + 4 + 3x - 2 = 4x - 5

3x + 3x - 8x - 4x = - 5 + 2 - 4

- 6x = - 7

6x =  7

x = 7/6

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari