Răspuns :
36+6×9-(x:3+15)=42
36+54-(x:3+15)=42
90-(x:3+15)=42
(x:3+15)=90-42
(x:3+15)=48
x:3=48-15
x:3=33
x=33×3
x=99
36 + 6 × 9 - ( X : 3 + 15 ) = 42
36 + 54 - ( X : 3 + 15 ) = 42
90 - ( X : 3 + 15 ) = 42
X : 3 + 15 = 90 - 42
X : 3 + 15 = 48
X : 3 = 48 - 15
X : 3 = 33
X = 33 × 3
X = 99
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.