Răspuns :
Raspuns:
13 supra 42
Rezolvare completa:
35 supra 42- 3 supra 14 =35 supra 42 - 9 supra 42= 26 supra 42 = 13 supra 42
13 supra 42
Rezolvare completa:
35 supra 42- 3 supra 14 =35 supra 42 - 9 supra 42= 26 supra 42 = 13 supra 42
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.