Răspuns :
2x-y+3z=4 /-3
3x+4y-z=-5 /2
-6x+3y-9z=-12
6x+8y-2z=-10
/11y-11z=-22
11(y-z)=-22
y-z=-2
y=-2+z
x+5y-5z=-9 2x-y+3z=4
x+5(-2+z)-5z=-9 2x-(-2+z)+3z=4
x-10-5z-5z=-9 2x+2-z+3z=4
x-10z=1 2x+2z=2
x=1+10z 2(x+z)=2
x=1+10z x+z=1
1+10z+z=1
11z=0 z=0
y=-2+0
y=-2
x=1+10*0
x=1
3x+4y-z=-5 /2
-6x+3y-9z=-12
6x+8y-2z=-10
/11y-11z=-22
11(y-z)=-22
y-z=-2
y=-2+z
x+5y-5z=-9 2x-y+3z=4
x+5(-2+z)-5z=-9 2x-(-2+z)+3z=4
x-10-5z-5z=-9 2x+2-z+3z=4
x-10z=1 2x+2z=2
x=1+10z 2(x+z)=2
x=1+10z x+z=1
1+10z+z=1
11z=0 z=0
y=-2+0
y=-2
x=1+10*0
x=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.