Răspuns :
t-suma de bani
x+y+z=t
x:y=1 rest 2
x=y+2
z=2x z=2(y+2)=2y+4
z-77=y
2y+4-77=y
2y-71=y
2y-y=71
y=71
x=y+2=71+2=73
z=2*73=146
t=71+73+146=290
x+y+z=t
x:y=1 rest 2
x=y+2
z=2x z=2(y+2)=2y+4
z-77=y
2y+4-77=y
2y-71=y
2y-y=71
y=71
x=y+2=71+2=73
z=2*73=146
t=71+73+146=290
[tex]a:b=1r2 [/tex] ⇒ [tex]a=b+2 [/tex]
[tex]c=2*a=b+77 [/tex]
[tex]c=2*a=2*(b+2)=b+77 \\ b=77-4=73(lei)[/tex]
⇒[tex]a=73+2=75(lei)[/tex]
⇒[tex]c=77+73=150(lei)[/tex]
[tex]c=2*a=b+77 [/tex]
[tex]c=2*a=2*(b+2)=b+77 \\ b=77-4=73(lei)[/tex]
⇒[tex]a=73+2=75(lei)[/tex]
⇒[tex]c=77+73=150(lei)[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.