Răspuns :
5c+6p=28
3c+6p=24/* -1
5c+6p=28
-3c-6p=-24
------------------------
2c /=4
c=4:2
c=2
10+6p=28
6p=28-10
6p=18
p=18:6
p=3
3c+6p=24/* -1
5c+6p=28
-3c-6p=-24
------------------------
2c /=4
c=4:2
c=2
10+6p=28
6p=28-10
6p=18
p=18:6
p=3
5c+6p=28
3c+6p=24 inmultim ecuatia cu -1
5c+6p=28
-3c-6p=-24 prin adunarea celor 2 ecuatii obtinem
2c/=4 c=2 5*2+6p=28 6p=18 p=3
3c+6p=24 inmultim ecuatia cu -1
5c+6p=28
-3c-6p=-24 prin adunarea celor 2 ecuatii obtinem
2c/=4 c=2 5*2+6p=28 6p=18 p=3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.