Răspuns :
a-b=61.2
a=7b
7b-b=61.2
6b=61.2
b=10.2
a=7*10.2
a=71.4
a=7b
7b-b=61.2
6b=61.2
b=10.2
a=7*10.2
a=71.4
a-b=61,2
a=7b
7b-b=61,2
6b=61,2
b=61,2 pe 6
b= 10,2
a=7b=7 · 10,2
a= 71,4.
Sper ca te-am ajutat!
a=7b
7b-b=61,2
6b=61,2
b=61,2 pe 6
b= 10,2
a=7b=7 · 10,2
a= 71,4.
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.