( x + 1 ) ( x + 2 ) ( X - 3 ) = x la puterea 3 - 7x - 6 ( x la a 2a + 2x +x + 2) ( x - 3) = x la puterea 3 - 7x - 6 ( x la a 2a + 3x + 2) ( x - 3) = x la puterea 3 - 7x - 6 x la puterea 3 - 3* x la puterea a 2 + 4x - 9x + 2x - 6 = x la puterea 3 - 7x - 6 ( x la puterea a 3 se reduce.. adica dispare ca il avem si in partea stanga si in partea dreapta ) ( la fel si cu -6 ) 3 x la 2 + 4x = 0 x ( 3x + 4 ) = 0 x = 0 sau x = -4/3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.