Răspuns :
a=6b+1 => 6b+1-b=416 =>> 5b=415 >>>> b=83 =>>>>a=416+83 =>>>a=499
a:b=6 rest 1⇒a= 6b+1
a-b=416
6b+1-b=416
5b+1=416
5b=416-1
5b=415
b=415:5
b=83
a=6*83+1
a=498+1
a=499
a-b=416
6b+1-b=416
5b+1=416
5b=416-1
5b=415
b=415:5
b=83
a=6*83+1
a=498+1
a=499
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.