Răspuns :
1 + 3= 1+6 = 7 (am adus la acelasi numitor, adica am amplificat a doua fractie cu 2)
8 4 8 8
1 +2 =3+4 = 7
2 3 6 6 (am adus la acelasi numitor, am amplificat prima fractie cu 3 si pe a doua cu 2)
8 4 8 8
1 +2 =3+4 = 7
2 3 6 6 (am adus la acelasi numitor, am amplificat prima fractie cu 3 si pe a doua cu 2)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.