Răspuns :
inlocuiesti in prima relatie cea de-a doua si obtii
a+b=722 deci a+b+c=908 devine 722+c=908 => c=186 => b=483-186=297 si
a=722-297=425
a+b=722 deci a+b+c=908 devine 722+c=908 => c=186 => b=483-186=297 si
a=722-297=425
care este c 908-722=186 care este a 908-483=425 care este b 722-425=297
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.