Răspuns :
a+b=102 (1)
a=7b+6
8b+6=102 => 8b=96 =>b=96:8 =>b=12 (2)
(1),(2) => a=102-12=90 <=> a=90
a=7b+6
8b+6=102 => 8b=96 =>b=96:8 =>b=12 (2)
(1),(2) => a=102-12=90 <=> a=90
x+y=102 (1)
x=7y+6
8y+6=102 =
8y=96 =
y=96:8 =
y=12 (2)
(1),(2) =
x=102-12=90 <=> x=90
sper sa iti fie de ajutor
x=7y+6
8y+6=102 =
8y=96 =
y=96:8 =
y=12 (2)
(1),(2) =
x=102-12=90 <=> x=90
sper sa iti fie de ajutor
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.