Răspuns :
desfaci paranteza
4x - 8 - 3x = -17
x - 8 = -17 => x = -17 + 8 =>x = -9 S={-9}
Verificare: 4 * (-9) -8 - 3 * (-9) = -17=>-36-8+27=-17 (A)
4x - 8 - 3x = -17
x - 8 = -17 => x = -17 + 8 =>x = -9 S={-9}
Verificare: 4 * (-9) -8 - 3 * (-9) = -17=>-36-8+27=-17 (A)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.