Răspuns :
Te ajut la a) f(x) = -4 <=> 3x -1 = -4 <=> x = -1 => A(-1,-4);
La c pur și simplu calculezi f(-2)=-6-1=-7
La b ai x=3x-1 sau 2x-1=0 sau [tex]x=\frac{1}{2}[/tex] (egalezi x cu y; f(x)=y)
La b ai x=3x-1 sau 2x-1=0 sau [tex]x=\frac{1}{2}[/tex] (egalezi x cu y; f(x)=y)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.