Răspuns :
O fac direct intr-un singur exercitiu.
42 + 42 : 3 + ( 42 + 42 : 3 ) : 4 = 42 + 14 + ( 42 + 14 ) : 4 = 56 + 56 : 4 = 56 + 14 = 70
Sper ca e corect
42 + 42 : 3 + ( 42 + 42 : 3 ) : 4 = 42 + 14 + ( 42 + 14 ) : 4 = 56 + 56 : 4 = 56 + 14 = 70
Sper ca e corect
42+42:3+(42+42:3):4=42+42:3(42+14):4+42+42:3+56:4=42+14+14=56+14=70
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.