👤

[1/3+1\3:(1-1\3)]:3\2=


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

[ 1/3 + 1/3 : ( ³} 1 - 1/3 ) ] : 3/2 =

[ 1/3 + 1/3 : ( 3/3 - 1/3 ) ] : 3/2 =

( 1/3 + 1/3 : 2/3 ) : 3/2 =

( 1/3 + 1/3 × 3/2 ) : 3/2 =

( ²} 1/3 + ³} 1/2 ) : 3/2 =

( 2/6 + 3/6 ) : 3/2 =

5/6 : 3/2 =

5/6 × 2/3 =

5/3 × 1/3 = 5/9

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari