Răspuns :
a-b=39
a:b=6(r=4)
Il scoatem pe a in functie de b si avem: a=6b+4, inlocuim in ecuatia initiala:
6b+4-b=39
5b=39-4
5b=35
b=7
a=6x7+4
a=46
:*
a:b=6(r=4)
Il scoatem pe a in functie de b si avem: a=6b+4, inlocuim in ecuatia initiala:
6b+4-b=39
5b=39-4
5b=35
b=7
a=6x7+4
a=46
:*
a-b=39
a:b =6(r4)
a=bx6+4
rezulta a-b=bx6+4-b=39
rexulta bx5=35rexulta b egal cu 7 si a egal cu 46
a:b =6(r4)
a=bx6+4
rezulta a-b=bx6+4-b=39
rexulta bx5=35rexulta b egal cu 7 si a egal cu 46
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.