Răspuns :
3x-(3x-4)-2x= 2x-(2x-4)-2x
3x-3x+4-2x=2x-2x+4-2x
4-2x=4-2x
0=0 (Adevarat)
3x-3x+4-2x=2x-2x+4-2x
4-2x=4-2x
0=0 (Adevarat)
[tex]3x-(3x-4)-2x=2x-(2x-4)-2x =>
[/tex]
[tex]3x-3x+4-2x=2x-2x+4-2x=>4-2x=4-2x =>[/tex]
ecuatia are solutii pt orice x∈R.
[tex]3x-3x+4-2x=2x-2x+4-2x=>4-2x=4-2x =>[/tex]
ecuatia are solutii pt orice x∈R.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.