Daca x aprtine i aratati ca expresia E(x)=(2x+1) la a doua + (x-2)(x+2)-3x la a doua _14 poate fi scrisa sub forma E(x)= x la a doua +6x+10. Imi trebuie un raspuns urgent!!
E(x)=(2x+1)la a doua+(x-2)*(x+2)-3x la a doua-14 E(x)=4x la a doua+4x+1+x la a doua-4-3x la a doua-14 E(x)=2x la a doua+4x-17,deci nu poatefi scrisa sub formaE(x)=x la a doua+6x+10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.