Răspuns :
fie n numarul
n - 1 este precedesorul
n + 1 este succesorul
n - 1 + n + n + 1 = 2013
3n = 2013
n = 2013 : 3
n = 671
predecesorul este 671 - 1 = 670
succesorul este 671 + 1 = 672
670 + 671 + 672 = 2013
n - 1 este precedesorul
n + 1 este succesorul
n - 1 + n + n + 1 = 2013
3n = 2013
n = 2013 : 3
n = 671
predecesorul este 671 - 1 = 670
succesorul este 671 + 1 = 672
670 + 671 + 672 = 2013
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.