Răspuns :
x²-y²=(x+y)(x-y)
deci (x+y)(x-y)=4√6 stim ca x+y=-2√3 si inlocuim avem
-2√3(x-y)=4√6
-(x-y)=4√2√3/2√3=2√2 ·(-1)
x-y=-2√2
deci (x+y)(x-y)=4√6 stim ca x+y=-2√3 si inlocuim avem
-2√3(x-y)=4√6
-(x-y)=4√2√3/2√3=2√2 ·(-1)
x-y=-2√2
x²-y²=(x+y)(x-y)
(x+y)(x-y)=4√6
-2√3(x-y)=4√6
-(x-y)=4√2√3/2√3=2√2 ·(-1)
x-y=-2√2
(x+y)(x-y)=4√6
-2√3(x-y)=4√6
-(x-y)=4√2√3/2√3=2√2 ·(-1)
x-y=-2√2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.