👤

{637 + 15 • [ 15 • ( 282 : 47 + 516 : 43 ) : 45 - 6 ] : 21 } : 13


Răspuns :

=  { 637 + 15 * [ 15 * ( 6 + 12 ) : 45 - 6 ] : 21 } :13 
=  [ 637 + 15 * (15 * 18 : 45 - 6 ) : 21 ] : 13
=  [ 637 + 15 * (270 : 45 - 6 ) : 21 ] : 13
=  [ 637 + 15 * ( 6 - 6 ) : 21 ] :13
=  [ 637 + 15 * 0 : 21 ] : 13
= 637 : 13 
= 49
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari