Răspuns :
a= b+18
2a+b= 873
2(b+18)+b= 873
2b+36+b=873
3b= 873 -36
b=837: 3
b= 279
a= 279 + 18= 297...
2a+b= 873
2(b+18)+b= 873
2b+36+b=873
3b= 873 -36
b=837: 3
b= 279
a= 279 + 18= 297...
a+b=?
a=b+18
2a+b=873⇒2*(b+18)+b=873⇒2b+36+b=873⇒3b=837⇒b=279
a=b+18
a=279+18
a=297
a+b=297+279=576
a=b+18
2a+b=873⇒2*(b+18)+b=873⇒2b+36+b=873⇒3b=837⇒b=279
a=b+18
a=279+18
a=297
a+b=297+279=576
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.